1. Utforma din ansökan

Du kan ansöka om Mitt kort+ om du:

  • är över 20 år
  • har en fast årsinkomst på minst 110 000 kronor, deklarerad i Sverige
  • inte har några betalningsanmärkningar.

När du gjort en ansökan tar vi en kreditupplysning som grund för din kortansökan.

Köputrymme

Köputrymmet måste vara mellan 10 000-100 000 kr.

Fyll i dina personuppgifter

Kontrollera att du fyllt i personnumret i formatet ÅÅÅÅMMDDXXXX. Kontrollera personnumret. Du behöver vara minst 20 år för att ansöka om ett kort.
Postnummer är obligatorisk information. Postnumret kan bara anges med siffror
Telefonnummer är obligatorisk information. Telefonnumret kan bara anges med siffror
Kontrollera att du fyll i rätt e-mailadress Kontrollera att du fyll i rätt e-mailadress
Fyll i e-postadressen igen. Kontrollera att du fyllt i rätt e-mailadress i båda fälten - de verkar inte stämma överens

Fyll i dina inkomstsuppgifter

Din månadsinkomst är obligatorisk information För att ansöka om kort hos oss behöver du uppfylla vårt grundkrav om att ha en fast årsinkomst på minst 80 000 kronor från arbete eller pension.
Din anställningsform är obligatorisk information Arbetssökande får tyvärr inte ansöka om detta kort.
Vänligen fyll i din nuvarande arbetsgivare.
Boendekostnad är obligatorisk information.
Du måste fylla i antal barn under 18 år.
Månadskostnad för lån är obligatorisk information.

Kreditskydd

Välj kreditskydd till din kredit. Det är en försäkring som betalar månadskostnaden för din kredit i två månader vid sjukskrivning eller arbetslöshet om du är egenföretagare. Kreditskydd löser dessutom hela skulden efter tre månader.

Ja tack, jag önskar teckna Kreditskydd omfattande mig som Kontohavare. Månadspremien är f n 0,90 % av utestående skuld.

Jag är tillsvidareanställd eller visstidsanställd och arbetar minst 17 timmar per vecka eller är egen företagare med F-skattsedel. Jag intygar att jag inte känner till varsel eller kommande arbetslöshet, att jag är fullt frisk och arbetsför samt att jag inte har kännedom om allvarlig sjukdom, sjukdomstillstånd, skada eller kommande sjukskrivning. Jag är bosatt i Sverige och är mellan 18 och 64 år.

Jag förstår att Kreditskydd är frivilligt och inte ett krav för att erhålla krediten. Jag bekräftar att jag har läst och förstått förköpsinformation, produktfaktablad och villkoren för att teckna Kreditskydd samt godkänner att dessa lämnas på santanderconsumer.se tillsammans med fullständiga försäkringsvillkor.

Genom att skicka ansökan ger jag samtycke till att CNP Santander Insurance Life DAC, CNP Santander Insurance Europe DAC och/eller Santander Consumer Bank behandlar mina personuppgifter för att administrera mitt Kreditskydd. I försäkringsvillkoret får du mer information om behandling av dina personuppgifter och dina rättigheter. När försäkringen aktiverats skickas försäkringsbesked och fullständiga villkor.

Godkänn ansökan

Du behöver godkänna villkoren för att kunna slutföra din ansökan.

Signera ditt avtal

Välj hur du vill ansöka.

Exempel: Vid en använd kredit på 10 000 kr beräknat med en återbetalningstid på 12 månader, 30 dagar räntefritt och årsavgift 195 kr blir det totala beloppet att betala 10 903 kr. Detta ger en genomsnittlig månadskostnad om 909 kr och antalet avbetalningar är 12. Effektiv ränta 17,55 % (feb 2021). Uttagsavgift uppgår till 3 % av uttaget belopp (lägst 35 kr).